help - g-link CMS Nyhedsoversigt ... sidste nyt fra help - g-link CMS ... dahttp://help.g-link.dk/news_list.asphttp://blogs.law.harvard.edu/tech/rssMon, 14 Jul 2008 00:07:42 +0100Generated by g-link CMS RSS - feedhelp - g-link CMS, 2024http://www.g-link.dk/db/user/images/admin/g-link_ico.gifRSS provided by g-link CMShttp://www.g-link.dkRSS provided by g-link CMS3733Af Anders T. Nielsen: Mailafsendelse med Authenticated SMTPAfsend mail med ASMTP Når du sender mails, f.eks. nyhedsbreve, systemmeddelelser, o.lign., eller dine besøgende sender dig en meddelelse på kontaktformularen eller tilmelder sig dit website kan man opleve at den modtagenede server afviser mailen som spam eller uønsket mail. For at undgå dette kan man benytte en mailserver, hvor du angiver din identitet overfor mail serveren. Det kaldes ASMTP... Opsætning... http://help.g-link.dk/news.asp?id=3http://help.g-link.dk/news.asp?id=3Sun, 14 Sep 2014 16:06 +0100Af Anders T. Nielsen: Indsæt NewsWidget på en vilkårlig sideNews Widget'en henter automatisk data fra de første tre nyheder i din nyhedssamling. Filen newsWidgetIframe.asp er en lille fil, der er beregnet til at køre i en iFrame på en vilkårlig side. Det betyder at der kan vises Dato for nyheden, Nyhedens overskrift, Nyhedens forfatter. Da filen kører i en iFrame, så skal du have indsat en iFrame på din side. Den letteste måde... http://help.g-link.dk/news.asp?id=2http://help.g-link.dk/news.asp?id=2Sat, 30 Aug 2014 15:01 +0100Af Anders T. Nielsen: Ny bookingside til kalendermodulet Kalendermodulets bookingside har fået en tiltrængt opdatering. Den opdaterede side er filen cal_booking.asp. De væsentligste ændringer er: Ændret design, Mulighed for at skifte sprog, Mulighed for at indsætte slutdato og sluttid, Muligheden for at få tilsendt en iCalendar file (gInvite.ics) ... http://help.g-link.dk/news.asp?id=1http://help.g-link.dk/news.asp?id=1Fri, 27 Dec 2013 19:30 +0100