Article written on 9. april 2007 by Anders

TopicCategoryPlatform / OSRelated issues...
Problemer med at uploade billeder med MS IE 7.0+Fotoarkiv modulWinXP Pro [EN] sp2, MSIE 7.0More about the same subject...
Description of Problem / Solution:

Anne Karen spørger:
Jeg kan ikke længere bruge mit fotoarkiv - det er simpelthen ikke muligt hverken at preview billedet, som jeg ønsker at uploade eller efterfølgende, at uploade det! Det eneste jeg har gjort er at opdatere mit system med MS Windows Update... Hvordan får jeg mit fotoarkiv til at virke igen?

Anders svarer:
Det har nok lige præcis noget med din Windows Update at gøre: Da du opdaterede din MS Windows XP har du (under de valgfrie komponenter) valgt at opdatere din MS Internet Explorer fra ver. 6 til ver. 7. Når du gør det, strammes sikkerheden og det er derfor din browser blokerer for dit preview/upload. Men heldigvis kan det let rettes. Det, som du skal gøre er, at tilføje dit websted til »Trusted Sites«. Det gør du på følgende måde:

1. Åbn din Internet Explorer,
  2. Under »Tools« (Værktøjer) klikker du på »Internet Options« (Indstillinger), herefter åbnes dette vindue:
    Internet Explorer 7.0: Tools => Internet Options => Security - dialogen...

3. Herefter klikker du på det grønne checkmærke-ikon »Trusted Sites« hvorved dette nye vindue åbner::
    Tilø¸j dit website her...

4. Nu skriver du din hjemmesides domænenavn i indtastningsfeltet og klikker på knappen  »Add« (Tilføj). Dit websted kommer nu ned på listen over »Websites«.
  5. Klik på knappen  »Close« (Luk) for at lukke vinduet.
  6. Klik afslutningsvis på knappen  »Ok« for at anvende de nye indstillinger.
  7. Du kan nu igen anvende dit fotoarkiv som hidtil...

Happy Archivin´...
Happy Archivin´

Article written on 9. april 2007 by Anders
Article No. #23