Article written on 7. juni 2011 by Anders T. Nielsen

TopicCategoryPlatform / OSRelated issues...
Vis YouTube videos på din g-link CMS sideEditor modulAlleMore about the same subject...
Description of Problem / Solution:

Michael spørger:
Hvordan kan jeg vise en film fra YouTube.com på min g-link CMS hjemmeside? Jeg er ikke interesseret i at downloade filmen fra YouTube og lagre den på min egen server - bare vise dens indhold på min side...

Anders svarer:
Faktisk er det ret enkelt - den nemmeste måde er nok at vise en video om det og så efterfølgende kommentere videoen!

Tricket er faktisk bare at klikke på -knappen under videoafspilleren og efterfølgende vælge "Embed". Herved får du den kode, som du senere skal indsætte på din side. Kopier koden til MS Windows klippebord ved at markere den og taste "CTRL + C" eller højreklik og vælg "Kopier".

Inden du skal indsætte kodestumpen, så tast "Enter" tre gange i din editor og skift herefter til HTML-mode ved at klikke på editorens ikon mærket Kilde (Source). Inde (sidst) i din kildekode finder du tre gange <p>&nbsp;</p> og her indsætter du din kode fra klippebordet i den midterste <p>&nbsp;</p> og så kan du skifte tilbage til WYSIWYG-mode i editoren igen og fortsætte med at lave din side.

Der gives ikke så mange valgmuligheder på "standard options", så måske er det en god ide at se lidt nærmere på denne side på www.makeuseof.com hvor du får 10 tricks til hvordan du kan trimme udseende og indhold af den video, som du "embedder" på din side. Du skan også se en video om mere avancerede metoder ved at klikke på linket Mere om samme emne øverst på denne artikel.

Happy embeddin'

Article written on 7. juni 2011 by Anders T. Nielsen
Article No. #37