Article written on 11. juni 2005 by Anders

TopicCategoryPlatform / OSRelated issues...
Bruger tilretning af filbrowserenFil-browser modulWebhotel, WinXP som klient.More about the same subject...
Description of Problem / Solution:

Denne artikel er forældet:

Filbrowseren kræver ikke længere nogen form for konfiguration / tilretning!
- og kan nu også vise størrelsen på billedfiler... :-)

I filbrowseren er der mulighed for at se billedfiler v.hj.a. filen
admin_browser_txtedit.asp
Det forudsætter blot at du retter den absolutte sti til web-stedets ROOT DIR samt web-stedets URL. Du kan finde web-stedets ROOT DIR ved at benytte administratorværktøjet admin_tools_mappath.asp eller Admins File Browser, admin_browser.asp. (Begge værktøjer kræver fil administrator privilegier)

I linie 21 skal du rette i indholdet så det afspejler den absolutte sti til roden på dit web-sted. F.eks. er dette web-steds rod-mappe (ROOT DIR) placeret på serverens C-drev i en undermappe, som hedder c:webs alkactiveweb28809g-link.dk. Stien ned til web-stedets rod-mappe skal substitueres med web-stedets URL. Se eksemplet på linie 21 herunder.

file = Replace (file, "c:webs alkactiveweb28809g-link.dk", "http://www.g-link.dk/")

Article written on 11. juni 2005 by Anders
Article No. #9