30. august 2014:

Indsæt NewsWidget på en vilkårlig side

News Widget'en henter automatisk data fra de første tre nyheder i din nyhedssamling.

Filen newsWidgetIframe.asp er en lille fil, der er beregnet til at køre i en iFrame på en vilkårlig side. Det betyder at der kan vises

• Dato for nyheden,
  • Nyhedens overskrift,
  • Nyhedens forfatter.

Da filen kører i en iFrame, så skal du have indsat en iFrame på din side. Den letteste måde at gøre det på er ved at indsætte en skabelon i den ønskede størrelse.

Læs mere om hvordan du henter  filen, skalbelonerne og styler din NewWidget her...

Written by Anders T. Nielsen

News ID: 2