14. september 2014:

Mailafsendelse med Authenticated SMTP

Afsend mail med ASMTP

Når du sender mails, f.eks. nyhedsbreve, systemmeddelelser, o.lign., eller dine besøgende sender dig en meddelelse på kontaktformularen eller tilmelder sig dit website kan man opleve at den modtagenede server afviser mailen som spam eller uønsket mail. For at undgå dette kan man benytte en mailserver, hvor du angiver din identitet overfor mail serveren. Det kaldes ASMTP...

Opsætning af ASMTP sker gennem opsætning af de "Globale Variable". Du skal kende ASMTP serverens navn/adresse, ASMTP brugernavn og ASMTP password samt ASMTP serverens port nummer.

Written by Anders T. Nielsen

News ID: 3