Article written on 11. april 2005 by Anders

TopicCategoryPlatform / OSRelated issues...
Oprettelse af tomt menupunktMenumodulWebhotel, WinXP som klientMore about the same subject...
Description of Problem / Solution:

Ole skriver:
Jeg kan se, at du har lavet om i oprettelse af menupunkter, med nemmere tilgang af sider i db. Men jeg har et problem når jeg skal lave et menupunkt uden link. F.eks. under "kontakt" ønsker jeg et punkt, som hedder alfabetisk rækkefølge (uden link) - Det kan eller må jeg ikke...

Anders svarer:
Jo, selvfølgelig må du det... ;-)
Men for at sikre databasens integritet har g-link systemet en "dobbelt validering", dvs. du skal gøre følgende for at lave et "tomt" link:

1. Indsæt menuelementets navn i Menu Name,
  2. Klik på radioknappen Link (new url),
  3. Vælg punktet  "New OR MenuItem WITHOUT link"  i Page Description -dropdownboksen,
  4. Vælg korrekt forældre: [menunavn] i Parent-dropdownboksen,
  5. Vælg Target destination som Main (det er jo i praksis ligegyldigt da der ikke er tale om et link, men et menupunkt)
  6. Vælg højde/bredde som normalt,
  7. Klik Create New Menu Item,

- Og Voila, nu har du et menupunkt uden link...
   (Som senere kan blive forælder for masser af nye underpunkter!)

Article written on 11. april 2005 by Anders
Article No. #8